3 بهمن 1393

منیو شماره سه

مولف: مدیریت سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
4/7


1- پیش غذا ها
شامل : سینی اردور سبزیجات
2- سالاد ها
شامل : سالاد فصل , سالاد اندونزی , سالاد پاستا , سالاد الویه , سالاد انار.
3- پلو ها و چلو ها
شامل : باقلا پلو با گوشت گوسفندی , شیرین پلو یا زرشک پلو با مرغ , ته چین بامرغ , آلبالو پلو , پلو چینی , چلو سفید , مرصع پلو.
4- خورشت ها
شامل : خورشت فسنجان با گوشت قلقلی یا مرغ , خورشت نسترن , خورشت کاری با مرغ , خورشت قیمه بادنجان , خورشت کرفس.
5- خوراک ها
شامل : خوراک زبان با سس قارچ یا خوراک ژیگو با سس مخصوص , بیف استرگانف , اسکالپ مرغ , خوراک سبزیجات فصل , خوراک چیکن استروگانف.
6- کباب ها
شامل : جوجه کباب ,کباب کوبیده گوشت.
7- غذا های فانتزی
شامل : ماهی شیر درسته تو فری , بوقلمون درسته تو فری هر 50 نفر یک عدد.
8- میز دسر
شامل : ژله ؛ ژله میوه ای ؛ کرم کارامل
9- نوشیدنی ها در زمان سرو شام.
شامل : انواع نوشابه قوطی , دوغ , آب معدنی.
10- یک میهماندار  به ازای هر 20 نفر میهمان.
* حداقل تعداد میهمانان 100 نفر.
** مبلغ منیو  600/000 ریال.

تعداد مشاهده (5399)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "منیو شماره سه "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید