Cinnamon Sugar Apple Cake کیک سیب دارچینی
مواد لازم:
1 و 2/1 فنجان شکر قهوه ای
3/1 فنجان روغن کانولا
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان buttermilk (4/3 فنجان شیر را با یک قاشق غذاخوری آب یمو یا سرکه مخلوط کنید و بگذارید 10-5 دقیقه بماند تا دلمه ببندد، حاصل buttermilk خانگی است).می توانی به جای buttermilk ، ازمخلوط 4/1 فنجان ماست به همراه4/1 فنجان آب نیز استفاده کنید.
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق چای خوری وانیل مایع
2 و2/1 فنجان آرد
1 و 2/1 فنجان سیب خرد شده
2/1 فنجان شکر
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق غذاخوری کره آب شده
طرز تهیه:
- قالب مناسبی به انندازه 13×9 را چرب کنید. فر را با درجه حرارت 160 سانتی گراد گرم کنید.
- شکر قهوه ای، تخم مرغ و buttermilk را داخل کاسه ای با هم زن بزنید. سپس جوش شیرین و وانیل را اضافه کرده دوباره هم بزنید. در آخر آرد و سیب را اضافه کنید و داخل قالب بریزید.
- در کاسه ای دیگر، شکر، دارچین و کره را با چنگال هم بزنید و مخلوط را روی خمیر کیک بریزید. البته این مخلوط تمام سطح کیک را نمی پوشاند.
- قالب را به مدت 45-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا به رنگ طایی مایل به قهوه ای درآید.