مواد لازم برای تهیه کیک:
2 فنجان آرد
2 فنجان شکر
4/1 فنجان پودر کاکائو
1 و 2/1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قلاشق چای خوری نمک
1 فنجان شیر
2/1 فنجان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق چای خوری وانیل مایع
1 فنجان آب جوش
مواد لازم برای روی کیک:
1 فنجان شیرevaporated (برای تهیه این شیر، 2 و 4/1 فنجان شیر را بجوشانید تا حجم آن به یک فنجان برسد).
1 فنجان شکر ریز سفید
3 عدد زرده تخم مرغ که با 1 قاشق چای خوری زده شده باشد
2/1 فنجان کره یا مارگارین
1 قاشق چای خوری وانیل مایع
1 فنجان نارگیل رنده شده(درشت)
طرز تهیه کیک:
طرز تهیه رویه:
اگر کیک سه لایه درست می کنید، مواد این دستور را دوبرابر کنید:
شیر evaporated و آرد ذرت را با هم مخلوط کرده، شکر، زرده تخم مرغ، مارگارین و وانیل را اضافه کنید. روی شعله کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و نارگیل و pecan (گردوی آمریکایی) را اضافه می کنیم. 1 ساعت می گذاریم خنک شود سپس روی کیک می ریزیم. برای برش آسان این کیک، پس از اینکه رویه را روی کیک ریختید، کیک را نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید.