سوپ عدس قهوه ای با پاستاBrown Lentil Soup with Pasta
مواد لازم برای 4 نفر:
4 ورق بیکن، بصورت مربع های کوچک خرد شده)جایگزین: گوشت ران نمک سود شده)
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر له شده
2 عدد ساقه کرفس
50 گرم پاستا یا اسپاگتی که به قطعات ریز خرد شده باشد
420 گرم کنسرو عدس قهوه ای
5 فنجان آب سبزیجات
2 قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده
طرز تهیه:
نکته آشپزی: هر نوع پاستایی را که دوست داشته باشید، میتوانید در این سوپ استفاده کنید.
اگر از عدس خام استفاده می کنید، قبل از اینکه پاستا را به سوپ اضافه کنید، آب سبزیجات را ریخته و سپس عدس را بریزید و بگذارید تا عدس بپزد. سپس پاستا را اضافه کنید و 15-12 دقیقه روی حرارت بگذارید سوپ بپزد.