چاپ خبر
شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۳
انجیر تازه با (Parma Ham Fresh Pigs with Parma Ham (prosciutto

انجیر تازه با Parma Ham Fresh Pigs with Parma Ham  (prosciutto)    

مواد لازم برای برای 4 نفر:

40 گرمArugula  (جایگزین:  برگ های جوان اسفناج با کمی فلفل)

4 عدد انجیر تازه

4 تکه گوشت Parma Ham (جایگزین آن، گوشت ران نمک سود شده)

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری آب پرتقال

1 قاشق غذاخوری عسل

1 عدد فلفل قرمز کوچک

 

طرز تهیه:

  • 1-Arugula را به قطعات مناسب خرد کنید و درون 4 ظرف جداگانه، مرتب بچینید.
  • 2-هرکدام از انجیرها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی برگ هایArugulaقرار دهید.
  • 3-با استفاده از چاقوی تیز، Ham را بصورت نوارهای باریک برش بزنید و روی انجیرها و Arugula قرار دهید.
  • 4-روغن، آب پرتقال و عسل را درون ظرف در داری بریزید و خوب بهم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس آن را درون کاسه ای بریزید.
  • 5-با استفاده از چاقوی تیز، فلفل ها را به قطعات کوچک برش زده و آن را به مایع روغن، آب پرتقال و عسل، اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
  • 6-مایع فوق را روی گوشت Ham، Arugula و انجیرها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید.

نکته آشپزی: خرد کردن فلفل تند ممکن است پوست را برای ساعتها بسوزاند. پس حتماً دستکش دست کنید

 Parma واقع در Emilia Romagna در ایتالیا، به دلیل داشتن Ham  معروف است و به تصور اهالی، بهترین گوشت دنیا می باشد.


انتهای پیام/.