چاپ خبر
دوشنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۳
سودا خامه ای با طعم انبه Mango Flavoured Italian Cream Soda

Mango Flavoured Italian Cream Soda

سودا خامه ای با طعم انبه

مواد لازم برای 6 نفر:

1 فنجان آب

1 فنجان شکر

2 سانتی متراز ریشه زنجبیل تازه

1 عدد چوب دارچین 2 سانتی

1 عدد انبه بزرگ رسیده

1 لیتر سودا

1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته با 1 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

  1. شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. زنجبیل، دارچین را اضافه کرده و بگذارید دارچین و زنجبیل به مدت 15 دقیقه داخل مایع بماند.
  2. دارچین و زنجبیل را از داخل شربت خارج کرده و شربت را کنار بگذارید.
  3. انبه پوست کنده شده را داخل مخلوط کن مخلوط کنید و سپس از صافی عبور دهید.
  4. مجدداً انبه را داخل مخلوط کن ریخته و 4/3 شربت آماده شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. شربت را داخل پارچ بریزید.
  5. به هنگام سرو، کمی یخ داخل لیوان انداخته و سپس 1/3 لیوان را با شربت انبه پر کنید و مابقی را سودا بریزید.

اندازه سودا و شربت انبه بسته به سلیقه شما می تواند کم یا زیاد باشد.

  1. و در آخر کار یک قاشق چای خوری خامه بریزید و خوب هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.

موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.