چاپ خبر
سه‌شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۳
سالاد نخود ایتالیایی(Tuscan Bean ) با تن ماهی Tuscan Bean Salad with Tuna

سالاد نخود ایتالیایی(Tuscan Bean ) با تن ماهی  
  
Tuscan Bean Salad with Tuna   

مواد لازم برای 4 نفر:

1 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده

800 گرم نخود کنسروی

2 عدد گوجه فرنگی متوسط

185گرم تن ماهی

2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری آب لیموترش

2 قاشق چای خوری عسل

1 حبه سیر له شده

 طرز تهیه:

1-      نخود و پیاز را در کاسه ای می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

2-      گوجه فرنگی ها را قاچ می کنیم و به مخلوط پیاز و نخود اضافه می کنیم.

3-     تن ماهی و جعفری را به مخلوط فوق اضافه می کنیم.

4-     روغن زیتون، آب لیموترش، عسل و سیر را داخل ظرف شیشه ای در دار می ریزیم و خوب بهم می زنیم.(Dressing )

5-     مایع فوق را به مخلوط، اضافه می کنیم.

نکته آشپزی:

این سالاد را می توانید در ظرف دربسته، به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. Dressing را قبل از اینکه غذا آماده سرو باشد، درست کنید. به جای ماهی تن، میتوانید از ماهی سالمون استفاده کنید.

انتهای پیام/.