مواد لازم:
نصف فنجان شکر
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
115 گرم کره
5 قاشق غذاخوری شیر
450 گرم بیسکویت پتی بور
1 فنجان گردو بصورت تکه های نسبتاً درشت
طرز تهیه:
- بیسکویت ها را چرخ کرده و گردو را به آن اضافه می کنیم.
- تخم مرغ ها، شکر و پودر کاکائو را داخل قابلمه کوچکی با هم مخلوط کرده سپس شیر و کره آب شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به محض اینکه مشاهده کردیم که مایع در حال تشکیل حباب است، از روی حرارت بر می داریم( حباب نباید تشکیل شود).
- مایع فوق را به مخلوط بیسکویت و گردو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
- مخلوط را داخل نایلون می ریزیم و به کمک دست آنقدر فشار می دهیم تا صاف و یکدست مثل گل شود.
- مخلوط فوق را داخل فویل و بصورت رول کالباس بپیچید و به مدت 6-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید و پس از این مدت، برش بزنید.
موسسه بین المللی هوریزان