Light Chicken Kiev
1 قاشق غذاخوری کره
1/4 قاشق چای خوری آویشن خشک
1/4 قاشق چای خوری جعفری ساطوری
1/4 قاشق چای خوری رزماری ساطوری
1/4 فنجان آرد
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
1 عدد سفیده تخم مرغ
1/2 فنجان آردسوخاری ریز
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده
1/4 قاشق چای خوری پاپریکا
2 عدد سینه مرغ
طرز تهیه:
- کره، آویشن، جعفری . رزماری را با هم مخلوط کرده و به شکل دو مکعب در می آوریم و به مدت 10 دقیقه داخل فریز قرار می دهیم.
- دراین فاصله آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را می زنیم و در کاسه سوم آرد سوخاری، پنیر پارمیزان و پاپریکا را با یکدیگر ترکیب می کنیم.
- سینه های مرغ را پهن می کنیم و کمی می کوبیم تا نازک شود سپس درداخل هر کدام از سینه مرغها، یک عدد از مکعب های مرحله 1 را قرار می دهیم و سینه مرغ را می پیچیم و با خلال دندان محکم می کنیم.
- مرغ ها را ابتدا داخل آرد سپس تخم مرغ زده شده و در آخرداخل مخلوط سوخاری فرو می کنیم.
- سینی فر را چرب کرده و مرغها را از سمت خلال زده شده، داخل سینی می چینیم و داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد به مدت 25-20 دقیقه قرار می دهیم.
موسسه بین المللی هوریزان