مواد لازم برای تهیه 24-20 عدد دونات:
2 و ¼ قاشق چای خوری مایع خمیر خشک
2 قاشق غذاخوری آب گرم
2 فنجان شیر گرم
½ فنجان شکر
1 عدد تخم مرغ زده شده
6 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری نمک
¾ فنجان کره آب شده
روغن برای سرخ کردن
پودر قند برای تزئین
طرز تهیه:
- مایع خمیر را با آب گرم ترکیب کرده و بگذارید 3 دقیقه بماند تا مایع خمیر عمل کند سپس با شیر مخلوط کرده و هم بزنید.
- شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و با دست هم بزنید.
- 3 فنجان آرد و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- ¾ فنجان کره آب شده را که باید گرم باشد و نه داغ، اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس 3 فنجان باقی مانده آرد را اضافه کرده و با دست هم بزنید. احتمالاً هنوز خمیر شما کمی چسبناک است.
- روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط قرار دهید.
- پس از یک ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده قرار دهید و به مدت 1 دقیقه ورز دهید. حدود نصف فنجان آرد نیز بتدریج اضافه کرده تا خمیر دیگر چسبناک نباشد.
- خمیر را به ضخامت 1 ساتی متر باز کنید و قالب بزنید و در داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید. روی سینی فر را با دستمالی تمیز بپوشانید و بگذارید نیم ساعت دیگر استراحت کند.
- روغن را داغ کرده و دونات ها را داخل روغن سرخ کنید.
- دونات ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود سپس داخل پودر قند یا شکر بغلطانید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان