چاپ خبر
سه‌شنبه, ۲۵ فروردین ۱۳۹۴
مرغ با سس لیمو به روش آسیایی Asian Lemon Chicken

مرغ با سس لیمو به روش آسیایی Asian Lemon Chicken

مواد لازم:

750 گرم سینه مرغ بی استخوان

1 فنجان آرد سفید یا آرد سیب زمینی

نصف فنجان روغن مایع

نمک و فلف

1 عدد تخم مرغ

1 فنجان شیر

1 قاشق چای خوری سرکه

مواد لازم برای تهیه سس لیمو:

¼ فنجان عسل

½ فنجان شکر قهوه ای

3/1  فنجان سس سویا

کمی برگ فلفل قرمز

¼ فنجان آب آناناس

1 فنجان آب لیموی تازه

1 قاشق چای خوری پودر سیر

2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

پوست رنده شده یک عدد لیمو

1 قاشق چای خوری دانه کنجد بو داده

¼ فنجان پیازچه خرد شده

طرز تهیه:

  1. تمام مواد سس لیمو را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود.
  2. نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید و مرغ ها ی خشک شده را داخل آن بیاندازید.
  3. شیر، تخم مرغ و سرکه را با هم مخلوط کرده و مرغها را به این مخلوط آغشته کرده و مجدداً داخل مخلوط آرد قرار دهید.
  4. روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنید.
  5. مرغها را داخل ظرف مورد نظرریخته و سس لیمو را روی آن بریزید.
  6. کنجد و پیازچه را روی غذا ریخته و گرم سرو کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.