سالاد عدس و تن ماهی Lentil and Tuna Salad
مواد لازم برای 4 نفر:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
1 قاشق غذاخوری آب لیموترش
1 قاشق چای خوری خردل
1 حبه سیر له شده
نصف قاشق چای خوری پودر زیره
نصف قاشق چای خوری تخم گشنیز
1 عدد پیاز قرمز
2 عدد گوجه فرنگی
400 گرم عدس پخته شده
185 گرم تن ماهی
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
1- گوشت گوجه فرنگی را گرفته و گوجه فرنگی ها را خرد کنید.
2- پیاز را خرد کنید.
3- برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را با آب لیموترش، خردل، سیر، پودر زیره و تخم گشنیز مخلوط کرده و کنار بگذارید.
4- پیاز خرد شده را با گوجه فرنگی ها و عدس مخلوط کرده، تن ماهی را به آن اضافه و تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس گشنیز تازه را به آن بیافزایید.
5- سس را به مواد بالا اضافه و قبل از اینکه سرو کنید به آن فلفل سیاه کوبیده شده اضافه کنید.
نکته آشپزی:
عدس، منبعی خوبی از پروتئین است و دارای ویتامین ها و مواد معدنی ضروری میباشد.