چاپ خبر
سه‌شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
ماهی تیلاپیلا با پنیر پارمیزان Parmesan Crusted Tilapia

ماهی تیلاپیلا با پنیر پارمیزان  Parmesan Crusted Tilapia

مواد لازم برای 4 نفر:

¾ فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

2 قاشق چای خوری پاپریکا

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

¼ قاشق چای خوری نمک

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 عدد فیله تیلاپیلا

قاچ های لیمو

 

طرز تهیه:

  1. فر را با درجه حرارت 200 سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. روی سینی فر فویل بیاندازید.
  3. پنیر پاریمزان، پاپریکا، جعفری و نمک را داخل کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. روغن زیتون را روی فیله ماهی ها ریخته و سپس به مواد مرحله 3 آغشته کنید و داخل سینی فر قرار دهید.
  5. به مدت 12-10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. به همراه برش های لیمو سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.