ماهی تیلاپیلا با سیر و لیمو Lemon and Garlic Tilapia
مواد لازم :
3-6 عدد فیله ماهی تیلاپیلا
6-8 حبه سیر له شده
2 و نیم قاشق غذاخوری کره ( اگر اسپری روغن ندارید، 4 قاشق غذاخوری کره نیاز دارید)
4 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
3 قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
1 قاشق چای خوری اورگانو تازه یا خشک
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- 2 و نیم قاشق غذاخوری کره را داخل ماهیتابه کوچکی آب کرده و سپس سیر را به مدت 1 دقیقه تفت دهید و سپس 3 قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
- ته ظرف مورد نظر را با 2 قاشق غذاخوری کره ای که باقیمانده، چرب کرده و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو را داخل ظرف بریزید و فیله ماهی ها را داخل ظرف قرار داده و روی آن نمک، فلفل و اورگانو بریزید و در آخر مخلوط سیر و آب لیموی داخل ماهیتابه را روی فیله ماهی ها بریزید و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
- با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان