Texas Sheet Cake
2 فنجان آرد چند منظوره
2 فنجان شکر سفید
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف فنجان خامه ترش
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان کره
1 فنجان آب
5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
6 قاشق غذاخوری شیر
5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف فنجان کره
4 فنجان شکر قنادی
1 قاشق چای خوری وانیل مایع
1 فنجان گردوی خرد شده( به دلخواه)
طرز تهیه:
- فر را از قبل و با درجه حرارت 180 سانتی گراد، گرم کرده و قالب 10 ×15 را چرب کرده و کنار بگذارید.
- آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده سپس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- کره را روی حرارت ملایم آب کرده و آب و 5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کرده و بگذارید مایع بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. پس از آن به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
- مخلوط حاصل را داخل قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. می توان از چوب کبریت برای امتحان پخت اصتفاده کرد.
- برای تهیه رویه کیک، شیر، 5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف فنجان کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته، شکر و وانیل را اضافه کنید و در آخر نیز در صورت تمایل گردوی خرد شده را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و مایع حاصل را روی کیک گرم، بریزید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان