ساندویچ پنیر موزارلاMozzarella in Carriage
مواد لازم برای 4 نفر:
8 تکه نان تست
100 گرم پنیر موزارلا، بصورت ورقه های نازک
8 عدد ماهی کولی کنسروی، خرد شده
16 عدد برگ ریحان تازه
50 گرم زیتون سیاه بی هسته، خرد شده
4 عدد تخم مرغ زده شده
150 میلی لیتر شیر
روغن فراوان برای روغن پزی عمیق
نمک و فلفل
طرز تهیه:
1- هر کدام از نان ها را بصورت 2 مثلث برش دهید. روی 8 عدد از نان های مثلثی شکل، پنیر موزارلا و ماهی کولی بریزید.
2- برگ ریحان و زیتون خرد شده را روی پنیر و ماهی کولی، بریزید و با نمک و فلفل، مزه دار کنید.
3- 8 تکه های بعدی را روی نان ها بگذارید و خوب بهم فشار دهید تا پرس شوند.
4- روغن را داغ کنید بطوری که یک تکه نان کوچک ظرف مدت 30 ثانیه سرخ شود.
5- قبل از اینکه ساندویچ ها را داخل روغن سرخ کنید، یک بار دیگر لبه های آن را بهم پرس کنید.
6- ساندویچ ها را داخل روغن سرخ کنید، سپس آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی، کشیده شود.
7- ساندویچ ها را گرم سرو کنید.
نکته آشپزی: اگر تمایل داشتید می توانید از میگو نیز در ساندویچتان، استفاده کنید و اگر می خواهید ساندویچ های کوچکتری تهیه کنید، هر کدام از نان های تست را به 4 قسمت تقسیم کنید.