سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی
Potatoes with Olives and Anchovies
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد پیاز یا گل رازیانه، ورقه ورقه شده
برگ های 2 عدد ساقه رزماری
75 گرم زیتون سیاه و سبز، بی هسته
8 عدد کنسرو ماهی کولی خرد شده
طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را به مدت 10-8 دقیقه بپزید و بگذارید تا خنک شوند سپس آنها را بصورت قاچ های نسبتاً نازک، ببرید.
2- زیتون ها را نصف کنید و ماهی کولی ها را بصورت نوارهای کوچک، برش بزنید.
3- قاچ های سیب زمینی، رازیانه و رزماری را داخل روغن به مدت 8-7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
4- مخلوط فوق را با زیتون و ماهی، مخلوط کنید و بگذارید 1 دقیقه ی دیگر نیز بپزد.
5- بلافاصله سرو کنید.
نکته آشپزی: رزماری برگ گیاه مورد علاقه در آشپزی ایتالیایی ها میباشد ولی شما می توانید از برگ گیاه مورد علاقه خودتان در این دستور استفاده کنید