چاپ خبر
سه‌شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۳
سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی ​Potatoes with Olives and Anchovies

سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی
Potatoes with Olives and Anchovies     

مواد لازم برای 4 نفر:

450 گرم سیب زمینی

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 عدد پیاز یا گل رازیانه، ورقه ورقه شده

برگ های 2 عدد ساقه رزماری

75 گرم زیتون سیاه و سبز، بی هسته

8 عدد کنسرو ماهی کولی خرد شده

طرز تهیه:

1-      سیب زمینی ها را به مدت 10-8 دقیقه بپزید و بگذارید تا خنک شوند سپس آنها را بصورت قاچ های نسبتاً نازک، ببرید.

2-      زیتون ها را نصف کنید و ماهی کولی ها را بصورت نوارهای کوچک، برش بزنید.

3-     قاچ های سیب زمینی، رازیانه و رزماری را داخل روغن به مدت 8-7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

4-     مخلوط فوق را با زیتون و ماهی، مخلوط کنید و بگذارید 1 دقیقه ی دیگر نیز بپزد.

5-     بلافاصله سرو کنید.

 

نکته آشپزی: رزماری برگ گیاه مورد علاقه در آشپزی ایتالیایی ها میباشد ولی شما می توانید از برگ گیاه مورد علاقه خودتان در این دستور استفاده کنید

انتهای پیام/.