Golden Syrup
شربت طلائی برای تهیه انواع شیرینی و بیسکوئیت
مواد لازم:
200 گرم شکر
50 گرم آب
1 کیلوگرم شکر
600 گرم آب جوش
2 اسلایس لیمو
طرز تهیه:
- 200 کرم شکر و 50 گرم آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا شکر کاراملی شده و به رنگ طلایی تیره درآید.
- 600 گرم آب جوش و یک کیلو گرم شکر و اسلایس های لیمو را اضافه کرده و به مدت 45 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود( هراز گاهی هم بزنید)
- شربت را بگذارید خنک شود، سپس داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
- شربت گرم کمی آبکی است ولی به محض خنک شدن غلیظ می شود.
- اگر در انتهای کار متوجه شدید که شربت قوام ندارد، نگران نباشید فقط چند دقیقه دیگر بگذارید بجوشدو اگر شربت شما سفت شده بود مواد لازم را نصف کرده و شربت دیگری آماده کنید و به شربت سفت شده اضافه کرده و 20 دقیقه بگذارید روی حرارت بجوشد، اما این بار دقت کنید تا شربت زیاد سفت نشود!!!
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان