chocolate cream fingers
مواد لازم برای تهیه 12 عدد بیسکوئیت
110 گرم آرد ساده
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
56 گرم کره یا مارگارین
56 گرم پودر قند
1 قاشق غذاخوری Golden Syrup (رجوع شود به دستور تهیه شربت طلائی)
مواد لازم برای تهیه کرم لای بیسکوئیت ها:
30 گرم کره یا مارگارین
56 گرم پودر شکر
2 قاشق چای خوری پودر کاکائو
چند قطره اسانس وانیل
طرز تهیه:
1. تمام مواد برای تهیه بیسکوئیت را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از یک قاشق چوبی مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده تا بصورت خمیری خشک و نرم درآید.
2. روی سطحی تمیز کمی شکر بپاشید و خمیر را با دست ورز دهید تا کره به خورد خمیر برود و خمیری نرم حاصل شود.
3.خمیر را لای کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه و به ضخامت نیم سانت باز کنید.
4.خمیر را بصورت دلخواه قالب زده(ترجیحاً بصورت مستطیل) سپس با چنگال روی خمیرها چند سوراخ ایجاد کنید و به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
5.موادکرم بیسکوئیت را با یکدیگر مخلوط کرده و مابین دو بیسکوئیت بمالید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان