چاپ خبر
یکشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۴
ماهی تیلاپیا با پنیر پارمیزان Broiled Tilapia Parmesan

 

مواد لازم:

نصف فنجان پنیر پارمیزان

¼ فنجان کره نرم شده

3 قاشق غذاخوری مایونز

2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1/4قاشق چای خوری ریحان خشک

1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

1/8 قاشق چای خوری پودر پیاز

1/8 قاشق چای خوری نمک

1 کیلو فیله ماهی تیلاپیا

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل گرم کنید و روی طبقه فلزی و مشبک فر را با فویل بپوشانید.
  2. پنیر پارمیزان، کره، مایونز و آب لیمو را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید و سپس نمک، فلفل، ریحان خشک و پودر پیاز را اضافه کرده و مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. ماهی ها را روی فویل بچینید و به مدت 3-2 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس ماهی ها را برگردانید و مجدداً 3-2 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
  4. ماهی ها را از فر خارج کرده و داخل مخلوط پنیر پارمیزان بغلطانید و مجدداً 5-3 دقیقه داخل فر بپزید.

مراقب باشد زیاد سرخ نشوند.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 
انتهای پیام/.