چاپ خبر
یکشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۴
مرغ رولی با سس پستو و پنیر موزارلا Pesto Cheesy Chicken Rolls

مواد لازم:

4 عدد سینه مرغ بدون استخوان، کوبیده شده

1 فنجان سس پستو ریحان

4 تیکه پنیر موزارلا

 

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل کرم کرده و سینی فر را چرب کنید.
  2. 3-2 قاشق غذاخوری از سس پستو را روی هر کدام از سینه های مرغ کوبیده شده بمالید و سپس یک تکه از پنیر موزارلا روی هر کدام از سینه های مرغ قرار دهید و بصورت رول بپیچید و با خلال دندان محکم کنید.
  3. مرغ ها را به مدت 50-45 دقیقه داخل فر بپزید  تا طلایی رنگ شوند.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.