چاپ خبر
یکشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۴
فیله سوخاری ماهی با سیر Parmesan Garlic Crumbed Fish

مواد لازم:

2 عدد فیله ماهی  بدون پوست در دمای محیط، ترجیحاً ماهی سوف

2 قاشق چای خوری خردل dijon

روغن زیتون

نمک و فلفل

مواد سوخاری:

½ فنجان پودر سوخاری درشت

1 قاشق غذاخوری جعفری، ساطوری

2 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده

1 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

کمی نمک

طرز تهیه:

  1. گریل یا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. تمام مواد سوخاری را با هم ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
  3. فیله ماهی ها را نمک و فلفل بزنید و خردل را روی هر کدام از فیله ها بمالید
  4. سوخاری را روی فیله ها بریزید و فشار دهید تا سوخاری به فیله ها بچسبد.
  5. گریل یا سینی فر را با روغن زیتون اسپری کنید و فیله ماهی ها را داخل فر قرار دهید.
  6. وقتی سوخاری ها برشته و طلایی شدند، ماهی پخته است (1 ساعت)

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.