چاپ خبر
یکشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۴
خورشت شیر ماهی King Fish Stew

خورشت شیر ماهی

4 تکه شیرماهی (به شکل استیک)

آب یک عدد لیمو

نصف قاشق چای خوری پودر زیره

نصف قاشق چای خوری پودر چیلی

¼ قاشق چای خوری زردچوبه

½ قاشق چای خوری فلفل سیاه

1 و نیم قاشق چای خوری نمک

3 حبه سیر له شده

1 قاشق چای خوری زنجبیل، ریز رنده شده

3 عدد گوجه فرنگی خرد شده

1 عدد پیاز متوسط بصورت اسلایس های باریک

1 قاشق غذاخوری روغن کانولا

1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی

1 فنجان آب

1 قاشق چای خوری سرکه سفید

1 قاشق غذاخوری کره

مقداری برگ آویشن

1 عدد فلفل تند بدون تخم

گشنیز و لیمو برای تزئین

 

طرز تهیه:

  1. ماهی را داخل قابلمه گذاشته، آب لیمو را اضافه کرده و روی ماهی را با آب پر کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
  2. ماهی را خارج کرده و خشک کنید.
  3. زیره، زردچوبه، پودر چیلی، فلفل سیاه و نصف قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید و روی هر دو طرف ماهی بپاشید.
  4. دو طرف ماهی را به مدت 3 دقیقه داخل ماهیتابه ای که روغن آن گرم شده، سرخ کنید و سپس ماهی ها را ازماهیتابه خارج کنید.
  5. کره، پیاز، گوجه فرنگی، رب، سیر و زنجبیل را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید تا سبزیجات بپزند( 5 دقیقه)
  6. آب، آویشن، فلفل و باقیمانده نمک و سرکه را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و چند دقیقه ای روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. ماهی ها را به داخل ماهیتابه برگردانید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید 12-10 دقیقه بپزد.
  7. با گشنیز و لیمو تزئین کرده و همراه با برنج سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.