نان پودینگ ایتالیایی
(برای 4 نفر)
مواد لازم:
15 گرم (1 ق..غ کره)
2 عدد سیب کوچک پاک شده، بدون هسته، بصورت برش های حلقه ای شکل
75 گرم شکر ریز
2ق.غ شراب سفید
100 گرم نان برش زده ( پیشنهادی: نان باگت فرانسوی)
300 گرم خامه
2 عدد تخم مرغ هم زده
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال / خلالی
طرز تهیه:
برای تنوع:
برای تنوع، می توانید میوه های خشک شده مانند زردآلو، گیلاس یا خرما نیز به پودینگ خود اضافه کنید.
نکته آشپزی:
خامه ای که برای این پودینگ استفاده میشود، خامه معمولی است که معمولا در بسیاری از کیکها استفاده میشود. البته این نوع از خامه نباید جوشانده شود چون دلمه دلمه خواهد شد. همچنین به منظور اجتناب کردن از دلمه شدن خامه ،به جای اینکه خامه را به مایه اضافه کنید، همیشه مایع داغ را به خامه اضافه کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان