کیک اسفنجی
مواد لازم:
تخم مرغ خنک 6 عدد
آرد قنادی 300 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
طرز تهیه :
1. فر را روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن می کنیم
2. کف قالبی که کمی چرب شده، کاغذ روغنی پهن می کنیم . دیواره های قالب را نیز کمی چرب می کنیم.
3. آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.
4. زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده. سفیده ها را با نصف پودر قند، با هم زن می زنیم.
5. زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند را کمی با هم زن می زنیم سپس آب جوش اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا زرده پخته نشود .
6. سفیده و آرد را در چند نوبت( کمی سفیده، کمی آرد باز کمی سفیده کمی آرد) به مخلوط زرده اضافه کرده و بصورت دورانی هم می زنیم.
7. مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت 40 الی 50 دقیقه درون فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان