چاپ خبر
یکشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۵
نان سیر هندی Garlic Naan Bread

 Garlic Naan Bread

نان سیر هندی

مواد لازم:

2 و نیم فنجان آب ولرم

2 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک

5 و نیم فنجان آرد همه منظوره+ مقداری برای سطح کار

1 قاشق چای خوری نمک دریایی

10 حبه سیر

3/4 فنجان پیازچه خرد شده بصورت حلقه حلقه

روغن زیتون برای مالیدن روی نان ها

1/4 فنجان آرد ذرت

 

طرز تهیه:

1.     مایه خمیر را داخل آب ولرم می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملاً حل شود.

2.     3 فنجان آرد را به مایه خمیر اضافه می کنیم و با قاشق چوبی یا با دست خوب ملوط می کنیم تا صاف و یکدست شود.

3.     نمک و مابقی آرد را اضافه کرده و مجدداً خوب مخلوط می کنیم.

4.     روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به مدت 7-5 دقیقه ورز می دهیم.

5.     خمیر را داخل کاسه ای چرب شده قرار داده روی آن را می پوشانیم و به مدت 3-2 ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.

6.     فر را با حرارت 250 درجه سانتی گراد گرمکنید.

7.    کف قالب مسطح و بدون لبه را آرد ذرت بپاشید و در طبقه بالای فر قرار دهید تا گرم شود.

8.    خمیر را بر روی سطح آرد پاشیده شده قراد دهید و هوای خمیر را بگیرید به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

9.    با استفاده از دست، هر کدام از خمیرها را به شکل بیضی درآورید(15*20)

10.    روی خمیر را کمی از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید و روی ان پیازچه بریزید.

11.       خمیر را داخل قالب گرم پهن کنید کمی آب روی آن اسپری کنید و به مدت 10-8 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

12.       مابقی خمیر را به همین ترتیب آماده کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.