چاپ خبر
چهارشنبه, ۰۳ آذر ۱۳۹۵
استیک داغ Sizzling Steak

Sizzling Steak

مواد لازم برای 6-4 نفر:

1 حبه سیر له شده

1 عدد زنجبیل 2.5 سانتی ریز خرد شده

2 قاشق  چای خوری دانه فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری سس تمبرهندی

3 قاشق غذاخوری سس سویا غلیظ

1 قاشق غذاخوری سس oyster

4 تکه گوشت کفل گوساله

روغن مایع برای رومال

مواد لازم برای سس:

5 قاشق غذاخوری آب گوشت

2 قاشق غذاخوری کچاپ

1 قاشق چای خوری سس چیلی

آب 1 عدد لیموی تازه

طرز تهیه:

  1. سیر، زنجبیل، دانه فلفل، شکر و سس تمبرهندی و سسoyster را داخل هاون خوب می کوبیم و این مخلوط را روی استیک ها می مالیم. و به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم بماند.
  2. پس از این مدت، مواد مرینیت را از روی استیک ها بردارید و کنار بگذارید. روی استیک ها کمی روغن بمالید و گریل کنید. اگر استیک لایت دوست دارید به مدت 2 دقیقه، در غیراینصورت به مدت 4-3 دقیقه گریل کنید.
  3. در این فاصله سس را آماده کنید. مواد مارینیت را به همراه دیگر مواد سس داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  4. استیک ها را به همراه سس، سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

انتهای پیام/.