راسته گوساله با سس تند انبهBeef Sate with Hot Mango Dip
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم راسته گوساله
1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
1 قاشق چای خوری دانه زیره
50 گرم بادام هندی خام
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد پیاز کوچک ریز خرد شده
1 عدد زنجبیل به طول 1 سانت، ریز خرد شده
1 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری سس تمبرهندی
2 قاشق غذاخوری سس سویا غلیظ
2 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری سرکه برنج یا سرکه شراب سفید
برگ کاهو برای تزئین
موا د برای سس انبه:
1 عدد انبه رسیده
2-1 عدد فلفل چیلی قرمز تازه، کوچک و بدون هسته
1 قاشق غذاخوری سس ماهی
آب 1 عدد لیموی تازه
2 قاشق چای خوری شکر
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
نمک
طرز تهیه:
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان