چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۰۴ آذر ۱۳۹۵
میگو با پنیر سفید Paneer Balti With Prawns

میگو با پنیر سفید    Paneer Balti With Prawns  

مواد لازم برای 4 نفر:

12 عدد  شاه میگو

175 گرم پنیز سفید

2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

4 قاشق غذاخوری ماست یونانی

1 و نیم قاشق چای خوری ادویه گراماسالا

1 قاشق چای خوری پودر چیلی

1 قاشق چای خوری سیر له شده

1 قاشق چای خوری نمک

2 قاشق چای خوری پودر انبه

1 قاشق چای خوری پودر گشنیز

115 گرم کره

1 قاشق چای خوری روغن ذرت

3 عدد فلفل سبز چیلی خرد شده

3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

2/3 فنجان خامه

طرز تهیه:

  1. پنیر را بصورت مکعبی برش می زنیم.
  2. پوره گوجه فرنگی، ماست، گراماسالا، پودر چیلی، سیر، نمک، پودر انبه و پودر گشنیز را داخل مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
  3. کره را داخل ماهیتابه ذوب کرده و سپس پنیر و میگو را به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و سپس پنیر و میگو را از داخل مایتابه خارج کرده و روی پارچه تمیز قرار می دهیم تا خشک شود.
  4. ترکیب ادویه ها را داخل کره به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم. سپس میگو و پنیر را بهش اضافه کرده و می گذاریم 10-7 دقیقه روی حرارت بماند.
  5. فلفل های سبز و بیشتر گشنیز تازه را به همراه خامه به غذا اضافه می کنیم. 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم و سپس سرو می کنیم.
  6. به هنگام سرو، باقیمانده گشنیز را روی غذا می ریزیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.