بیسکوئیت بادامیAlmond Biscuits
مواد لازم برای 32 عدد بیسکوئیت:
150 گرم بادام پوست گرفته
225 گرم کره نرم
6 قاشق غذاخوری شکر
275 گرم آرد
2 قاشق چای خوری اسانس وانیل
½ قاشق چای خوری اسانس بادام
طرز تهیه:
- بادام پوست گرفته را ریز خرد کنید و یا داخل مخلوط کن بریزید اما دقت کنید که بصورت خمیر درنیاید.
- کره را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت و سفید حاصل شود.
- سپس آرد الک شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و پس از آن اسانس وانیل، اسانس بادام را بریزید و هم بزنید و در آخر بادام را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
- سینی فر را کاغذ روغن بیاندازید، با قاشق از مواد به اندازه یک گردو بردارید و داخل سینی بچینید.
- سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا شماره 4، به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
- پس از 3-2 دقیقه سرد شدن،روی آنها پودر قند بپاشید.
نکته: به جای بادام از گردو آمریکائی(Pecan) نیز میتوانید استفاده کنید در اینصورت 2 قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال را به جای اسانس بادام اضافه کنید
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان