چاپ خبر
شنبه, ۰۶ آذر ۱۳۹۵
بیسکوئیت بادامی Almond Biscuits

بیسکوئیت بادامیAlmond Biscuits   

مواد لازم برای 32 عدد بیسکوئیت:

150 گرم بادام پوست گرفته

225 گرم کره نرم

6 قاشق غذاخوری شکر

275 گرم آرد

2 قاشق چای خوری اسانس وانیل

½ قاشق چای خوری اسانس بادام

طرز تهیه:

  1. بادام پوست گرفته را ریز خرد کنید و یا داخل مخلوط کن بریزید اما دقت کنید که بصورت خمیر درنیاید.
  2. کره را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت و سفید حاصل شود.
  3. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و پس از آن اسانس وانیل، اسانس بادام را بریزید و هم بزنید و در آخر بادام را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
  4. سینی فر را کاغذ روغن بیاندازید، با قاشق از مواد به اندازه یک گردو بردارید و داخل سینی بچینید.
  5. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا شماره 4، به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
  6. پس از 3-2 دقیقه سرد شدن،روی آنها پودر قند بپاشید.

نکته: به جای بادام از گردو آمریکائی(Pecan) نیز میتوانید استفاده کنید در اینصورت  2 قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال را به جای اسانس بادام اضافه کنید

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.