چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۵
کیک جوز هندی ارمنی Armenian nutmeg cake

کیک جوز هندی ارمنی Armenian nutmeg cake

مواد لازم:

330 گرم شکر قهوه ای

225 گرم آرد

1 ق چ جوز هندی

110 گرم کره، خرد شده

1 عدد تخم مرغ

185 میلی لیتر(3/4 فنجان)شیر

1 ق چ جوش شیرین

20 عدد گردو تازه

طرز تهیه:.

  1. فر را با درجه حرارت 170 سانتی گراد گرم می کنیم.
  2. قالب گرد به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم.
  3. آرد، شکر و جوز هندی را با هم مخلوط کرده، تکه های کره را اضافه کرده و با هم زن می زنیم تا خمیر به شکل خرده های نان در آید. نیمی از خمیر را داخل قالب پهن می کنیم.
  4. داخل کاسه ای تخم مرغ را هم میزنیم، شیر و جوش شیرین را اضافه می کنیم سپس و مابقی خمیری که به شکل خرده نان بود را به آن اضافه کرده و روی خمیر داخل قالب می ریزیم.
  5. گردو ها را از وسط نصف کرده و روی خمیر داخل قالب وی ریزیم و به مدت 45 دقیقه داخل فر می پزیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

انتهای پیام/.