دسر هلو Fresh Southern Peach Cobbler
8 عدد هلو پوست کنده، بصورت اسلایس های نسبتاً نازک
¼ فنجان شکر سفید
¼ فنجان شکر قهوه ای
¼ ق چ پودر دارچین
1/8 ق چ پودر وز هندی
1 ق چ آب لیموی تازه
1 ق چ نشاسته ذرت
1 فنجان آرد چند منظوره
¼ فنجان شکر سفید
¼ فنجان شکر قهوه ای
1 ق چ بکینگ پودر
½ ق چ نمک
6 ق غ کره سرد، مکعبی خرد شده
¼ فنجان آب جوش
طرز تهیه:
- فر را با 220 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
- داخل کاسه ای بزرگ، هلوها، ¼ فنجان شکر سفید، ¼ فنجان شکر قهوه ای، ¼ ق چ دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و داخل ظرف پیرکس به ابعاد 20*8 سانتی متر می دریزیم و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار م دهیم تا بپزد.
- در این فاصله، آرد، ¼ فنجان شکر سفید، ¼ فنجان شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم. کره را اضافه کرده و به کمک انگشتان خود کره را به خورد خمیر میدهیم و سپس آب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
- هلوها را از فر خارج کرده و مخلوط فوق را روی آن میریزیم سپس3 ق غ شکر سفید را با 1 ق چ دارچین مخلوط کرده و روی مخلوط هلوها میریزیم و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار داده تا رنگ آن طلایی شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان