چاپ خبر
سه‌شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۵
سالاد استیک بالزامیک Balsamic Steak Salad

سالاد استیک بالزامیک   Balsamic Steak Salad

مواد لازم:

¼ فنجان سرکه بالزامیک

¼ فنجان روغن زیتون

2 ق چ آب لیمو

1 ق چ آویشن تازه خرد شده یا ¼ ق چ اویشن خشک

¼ ق چ نمک

1/8 ق چ دانه فلفل سیاه

350 گرم گوشت گوشت استیکی

250 گرم برگ سبز سالاد

8 عدد گوجه گیلاسی

4 عدد ترب قرمز نصف شده

نصف یک عدد آووکادو رسیده اسلایس شده

¼ فنجان کرانبری خشک

¼ فنجان بلو چیز خرد شده ( اختیاری)

طرز تهیه:

  1. 6 مواد اولیه را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده، گوشت را داخل زیپ کیپ گذاشته و نصف این مواد را روی گوشت ریخته و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید. مابقی مواد را  نیز داخل ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا هنگام سرو .
  2. پس از این مدت، گوشت را از داخل کیسه خارج کنید مواد را از روی گوشت بتکانید، استیک را به اندازه دلخواهتان گریل کنید و در اخر استیک را به 4 قسمت تقسیم کنید.
  3. برگ های سبز سالاد را دور 4 تا ظرف بچینید روی آنها گوجه فرنگی گیلاسی، ترب قرمز، آووکادو بریزید و گوشت استیکی را روی آنها بگذارید. کرانبری خشک و در صورت تمایل بلو چیز را روی آن بریزید و به همراه درسینگ باقیمانده ای که در یخچال قرار دادید، سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.