چاپ خبر
سه‌شنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۵
کوکی سوئیسی شکلات و بادام Swiss Chocolate Almond Cookies

کوکی سوئیسی  شکلات و بادام Swiss Chocolate Almond Cookies

مواد لازم:

1 و نیم فنجان آرد بادام

1 و نیم فنجان شکر

170 گرم شکلات چیپسی تلخ

1 و نیم ق چ پودر دارچین

2 عدد سفیده تخم مرغ

¼ ق چ پودر میخک

پودر قند برای تزئین

طرز تهیه:

1.      پودر بادام، شکر و شکلات را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً پودر شود.

2.      دارچین، میخک و سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود . اگر خمیر کمی شل بود، پودر بادام بیشتری بریزید. 

3.      داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. روی سطح کار نیز یه تکه کاغد روغنی بیاندازید کمی پودر قند روی ان بپاشید خمیر را روی پودر قندها گذاشته و بصورت گرد باز کنید مجدداً کمی پودر قند روی خمیر بپاشید و یک تکه دیگر از کاغذ روغنی روی خمیر بیاندازید.

4.      خمیر را با وردنه  نازک باز کنید قالب بزنید و به فاصله داخل سینی فر بچینید.

5.      کوکی ها را به مدت 3 ساعت در محیط قرار دهید تا خشک شوند

6.      فر را با 150 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید و سینی کوکی ها را به مدت 15-12 دقیقه داخل فر قرار دهید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.