چاپ خبر
یکشنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۵
سس ماسالا Masala Sauce

سس ماسالا Masala Sauce

مواد لازم:

مرحله 1

2 عدد پیاز (1 عدد سفید 1 عدد قرمز)

5 حبه سیر

2 ق غ زنجبیل تازه رنده شده

3 ق غ ادویه گراماسالا

2 ق غ پودر چیلی

1 ق غ زردچوبه

1 ق غ زیره

1 و نیم ق چ پودرمیخک

2 ق چ نمک

½ ق چ فلفل کایانه

کمی ساقه گشنیز

یک مشت بادام

آب یک عدد لیمو

مرحله 2

1 و نیم فنجان پوره گوجه فرنگی + ½ فنجان آب

1 قوطی شیر نارگیل

½ ق چ نمک

طرز تهیه:

  1. تمام مواد مرحله 1 را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.
  2. کمی روغن داخل ماهیتابه ریخته و ¼ از خمیری(مابقی خمیر را می توان برای دفعات بعد استفاده کرد) که از مخلوط کردن مواد مرحله 1 بدست آوردید، داخل روغن به مدت 5-3 دقیقه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده و به مدت 10-5 دقیقه روی حرارت بگذارید بماند تا رنگ ان تیره تر شود سپس شیر نارگیل را بریزید و مجدداً بگذارید 10 دقیقه روی حرارت بماند تا غلیظ شود.
  3. این سس را می توانید برای مرغ و یا کوفته های گوشتی استفاده کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.