چاپ خبر
چهارشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
سس بال بوفالو Bufallo Wing Sauce

سس بال بوفالو    Bufallo Wing Sauce

مواد لازم:

4 ق غ کره

6 ق غ سس تند

2 ق چ سس  Worcestershire 

1 الی یک و نیم ق چ فلفل کایانه

کمی پودر سیر

طرز تهیه:

کره را آب کرده و سپس مابقی مواد را اضافه کرده و با هم زن دستی هم بزنید. به محض اینکه در اطراف مایع حباب تشکیل شد، سس را از روی حرارت بردارید.

این سس را می توان با بال و ران مرغ سوخاری سرو کرد. سس را تست کرده اگر نیاز بود نمک به آن اضافه کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.