کیک شکلاتی بخارپز Steamed Moist Chocolate Cake
مواد لازم:
180 گرم کره
200 گرم پودر قند
200 گرم شیرتغلیظ شده(شیر را بگذارید روی حرارت ملایم تا غلیظ شود. از 2 و نیم فنجان شیر، بک فنجان شیر تغلیظ شده بدست می آید)
2 عدد تخم مرغ، کمی با چنگال زده شده
100 گرم آرد
50 گرم پودر کاکائو
½ ق چ بکینگ پودر
½ ق چ جوش شیرین
1/2 ق چ عصاره وانیل یا 1 ق چ اسانس وانیل
2 ق غ Rum (اختیاری)
مواد رویه:
200 گرم شیر تغلیظ شده
½ ق چ عصاره وانیل یا 1 ق چ اسانس وانیل
2 ق غ روغن ذرت
20 گرم پودر کاکائو الک شده
یک پینچ نمک
طرز تهیه:
- پودر قند، شیر تغلیظ شده، عصاره وانیل و کره را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پودر قند ذوب شده و کره آب شود سپس از روی حرارت برداشته و گرم نگه دارید.
- تخم مرغ های زده شده را به آرامی داخل مخلوط فوق که کمی خنک شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
- آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و جوش شیرین را داخل کاسه ای الک کرده و سپس مخلوط فوق را به ترکیب آرد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط حاصله شل و روان میباشد.
- قالب 8*9 را چرب کنید مواد را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت 45 دقیقه روی بخار قابلمه قرار دهید( می توانید داخل بخارپز نیز قرار دهید) روی آن را با فویل بپوشانید البته خیلی سفت نکنید.
- پس از پخت،اجازه دهید تا کیک خنک شود.
- برای رویه کیک، پودر کاکائو الک شده، روغن و شیر تغلیظ شده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بگذارید تا کمی غلیظ شود سپس نمک و عصاره وانیل را اضافه کنید. اجازه دهید کمی حنک شود سپس روی کیک بریزید
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان