چاپ خبر
سه‌شنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۹۵
پاستا مرغ با پنیر موزارلا و گوجه فرنگی خشک Chicken Mozzarella Pasta with Sun-Dried Tomatoes

Chicken Mozzarella Pasta with Sun-Dried Tomatoesپاستا مرغ با پنیر موزارلا و گوجه فرنگی خشک

مواد لازم:

3 حبه سیر بزرگ له شده

100 گرم گوجه فرنگی خشک شده

نیم کیلو سینه مرغ

نمک

کمی پاپریکا

1 فنجان مخلوطی مساوی  از شیر و خامه(Half & Half )

1 فنجان پنیر موزارلا

پاستا فرمی

1 ق غ ریحان خشک یا 2 ق غ ریحان تازه

¼ ق چ فلفل قرمز خشک شده

½ فنجان آبی که پاستا را پخته اید

طرز تهیه:

  1. سیر و گوجه فرنگی خشک شده را با 2 ق غ روغن به مدت 1 دقیقه تفت دهید و از داخل ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. روغن داخل ماهیتابه بماند.
  2. مرغ، نمک و پاپریکا را داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت زیاد 1 دقیقه تفت دهید.​
  3. پاستا را بپزید، ۀبکس کنید و مقداری از آب آن را نگه دارید.​
  4. گوجه فرنگی خشک شده با سیر را با مرغ مخلوط کرده Half & Half و پنیر را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید و بگذارید بجوشد سپس بلافاصله حرارت را کم کرده و بگذارید تا پنیر آب شود و سس کرم مانند حاصل شود. اگر سس غلیظ بود نگران نباشید چرا که آب پاستا باید به آن اضافه شود.​
  5. پاستا ها را با مخلوط فوق ترکیب کرده، ریحان و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کنید. در این مرحله آب پاستا را بریزید و بگذارید چند دقیقه روی حرارت بماند . نمک آن را اندازه کرده، سپس سرو کنید.​​
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.