کراکر گراهام Graham Crackers
مواد لازم:
1 و نیم فنجان ارد چند منظوره
1 فنجان آرد کامل گندم ( ارد سبوس دار)
½ فنجان گیاهک گندم خام
½ ق چ نمک
1 ق چ جوش شیرین
1 ق چ دارچین
1 فنجان کره نرم
¾ فنجان شکر قهوه ای لایت
2 ق غ عسل مرغوب
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- آرد ها، گیاهک گندم، نمک، جوش شیرین و دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- کره، شکر قهوه ای و عسل را با دور متوسط هم زن بزنید تا پفی شکل شود. سپس روی دور کند گذاشته و مخلوط آردها را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را مابین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه بشکل مستطیل و به ضخامت نیم سانت باز کنید
- اضافه های اطراف خمیر را بگیرید تا خمیر مستطیل شکل منظمی داشته باشید سپس با کاتر مستطیل بزرگ را به قطعات کوچکتر برش داده و چند سوراخ روی هر کدام از قطعات ایجاد کنید و یامی توانید به اشکال دیگر قالب بزنید.
- بیسکوئیت های قالب زده شده را روی کاغذروغنی منتقل کردهداخل سینی فر قرار داده روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- بیسکوئیتها را به مدت 8-7 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رنگ طلایی مایل به قهوه ا ی به خود بگیرند.
- از این بیسکوئیت ها می توانید برای تهیه پایه انواع پای ها و تارت ها استفاده کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان