چاپ خبر
چهارشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۶
کروکت مرغ برزیلی Brazilian Chicken Croquettes

 

مواد لازم برای 12-9 نفر

مواد میانی:

1 ق غ روغن زیتون

4 حبه سیر له شده

1 عدد پیاز خرد شده

2 فنجان مرغ ریش ریش شده

1/2 ق چ پاپریکا

نمک و فلفل

110 گرم پنیر خامه ای

3 ق غ جعفری ساطوری

مواد لازم برای تهیه خمیر:

1 ق غ کره

2 فنجان شیر

1/4 فنجان آب مرغ

2 فنجان آرد

مواد دیگر:

1 عدد تخم مرغ

2 فنجان پودر سوخاری درشت (پانکو)

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. پیاز و سیر را داخل روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مرغ، نمک و پاپریکا را بهش اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  2. مواد فوق را داخل کاسه ای بریزید، پنیر خامه ای و جعفری را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
  3. کره را داخل ماهیتابه ذوب کرده و آب مرغ و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع بجوشد سپس آرد را اضافه کرده و خمیر کنید.
  4. خمیر را در حالیکه گرم و نه داغ است روی سطح آرد پاشیده شده قرار داده و ورز دهید.
  5. از خمیر به اندازه یک تخم مرغ بزرگ برداشته و داخل دست خود گرد کنید سپس خمیر را داخل دستتان پهن کرده و از مواد میانی داخل خمیر گذاشته و خمیر را به شکل گلابی دراورید سپس داخل تخم مرغ  بعد داخل پدر سوخاری بغلطاید  در روغن داغ سرخ کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

 

انتهای پیام/.