مواد لازم برای 12-9 نفر
مواد میانی:
1 ق غ روغن زیتون
4 حبه سیر له شده
1 عدد پیاز خرد شده
2 فنجان مرغ ریش ریش شده
1/2 ق چ پاپریکا
نمک و فلفل
110 گرم پنیر خامه ای
3 ق غ جعفری ساطوری
مواد لازم برای تهیه خمیر:
1 ق غ کره
2 فنجان شیر
1/4 فنجان آب مرغ
2 فنجان آرد
مواد دیگر:
1 عدد تخم مرغ
2 فنجان پودر سوخاری درشت (پانکو)
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- پیاز و سیر را داخل روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مرغ، نمک و پاپریکا را بهش اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- مواد فوق را داخل کاسه ای بریزید، پنیر خامه ای و جعفری را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
- کره را داخل ماهیتابه ذوب کرده و آب مرغ و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع بجوشد سپس آرد را اضافه کرده و خمیر کنید.
- خمیر را در حالیکه گرم و نه داغ است روی سطح آرد پاشیده شده قرار داده و ورز دهید.
- از خمیر به اندازه یک تخم مرغ بزرگ برداشته و داخل دست خود گرد کنید سپس خمیر را داخل دستتان پهن کرده و از مواد میانی داخل خمیر گذاشته و خمیر را به شکل گلابی دراورید سپس داخل تخم مرغ بعد داخل پدر سوخاری بغلطاید در روغن داغ سرخ کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان