چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۶
خورش مرغ پورتوریکو Puerto Rican Chicken Stew

 

مواد لازم:

900 گرم گوشت سینه یا ران مرغ، تکه شده

2 حبه سیر له شده

1/8 ق چ فلفل

 نمک

1 ق چ اورگانو خشک

2 ق غ روغن زیتون

3 فنجان آب

2 عدد سیب زمینی متوسط، 4 قاچ شده

1 عدد پیاز کوچک بصورت اسلایس های نازک

2 ق غ سس Sofrito ( رجوع شود به بخش سس ها)

240 گرم قارچ

240 گرم پوره کنسرو گوجه فرنگی

10 عدد زیتون سیاه

1 عدد برگ بو

کمی جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

  1. مرغ ها را به  سیر، نمک، فلفل و اورگانو آغشته کنید.
  2. 2 ق غ روغن زیتن را داخل ماهیتابه گرم کرده و مرغ های آغشته شده را داخل روغن تفت دهید تا دو طرف مرغ ها رنگ قهوه ای شوند.
  3. 3 فنجان آب، سیب زمینی، پیاز، سس sofrito ، قارچ، پوره گوجه فرنگی، زیتون و برگ بو را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد.
  4. مرغ ها را داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کرده و بگذارید 45-35 روی حرارت بماند تا سیب زمینی های بپزد.
  5. روی خورشت کمی جعفری بریزید و سرو کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.