
مواد لازم:
عدد سینه مرغ بصورت برش های کوچک
2 فنجان قارچ سفید اسلایس شده
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
3 حبه سیر له شده
1/3 فنجان سس گوجه فرنگی
2 ق غ کچاپ
2 ق غ خردل دیجون
¼ فنجان شراب سفید( یا آب مرغ)
¾ فنجان خامه (یا خامه ترش)
نمک و فلفل
¼ ق چ پودر جوز هندی
½ ق چ پاپریکا
1 ق غ روغن
طرز تهیه:
- روغن را داخل ماهیتابه ریخته و مرغ ها را تفت دهید تا رنگ انها تغییر کند.
- پیاز خرد شده و سیر را اضافه کرده و بگذارید تا پیازها نرم شوند.
- قارچ، نمک، فلفل، پاپریکا و جوز هندی را اضافه کنید و بگذارید تا قارچ ها کمی نرم شوند.
- شراب سفید سپس کچاپ، خردل و سس گوجه فرنگی را بریزید.
- خامه را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه روی حرارت بماند.
- با برنج و یا با نودل سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان