چاپ خبر
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳
Prawns (shrimp) with (Bell) Peppers میگو و فلفل دلمه ای

میگو با فلفل دلمه ای

Prawns (shrimp) with (Bell) Peppers

مواد لازم برای 4 نفر:

450 گرم میگو

نصف دسته گشنیز تازه

1 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری نمک

1 عدد فلفل سبز دلمه­ای متوسط، اسلایس شده

1 عدد فلفل دلمه­ای قرمز اسلایس شده

75 گرم کره

 

طرز تهیه:

  1. گشنیز را شسته و خرد کنید.
  2. سیر، نمک و گشنیز خرد شده را به میگوهای شسته شده اضافه کرده، مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. کره را داخل ماهیتابه آب کرده و سپس میگو­ها را به مدت 12-10 دقیقه تفت دهید.
  4. فلفل دلمه­ای ها را اضافه کرده و 5-3 دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. میگو­ها و فلفل دلمه­ای ها را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و گرم سرو کنید.
انتهای پیام/.