چاپ خبر
چهارشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۳
Turkish Meatballs Koftaکوفته گوشت ترکی
 

Turkish Meatballs Koftکوفته گوشت ترکی    a

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

1 لیوان آرد سوخاری تازه

نیم کیلو گوشت چرخ کرده

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری فلفل

1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز

نصف قاشق چای خوری آل اسپایس

1 قاشق چای خوری نعناع خشک

2 حبه سیر

2 قاشق غذاخوری جعفری

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

طرز تهیه:

  1. آرد سوخاری، گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
  2. ادویه ها ، سیر و جعفری را اضافه کنید.
  3. گوشت را خوب ورز دهید.
  4. گوشت ها را به اندازه های دلخواه در آورید و در روغن سرخ کنید. اگر گوشتتان تازه است بهتر است کوفته ها را آماده کرده، در یخچال قرار دهید و برای روز بعد سرخ کنید.
  5. کوفته ها را می توانید به همراه  ماست یا سس ازده و یا پلو، سرو کنید.
انتهای پیام/.