چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳
سینه مرغ مرینیت و گریل شده Armenian Herb Marinade Grilled Chicken Breasts

Armenian Herb Marinade Grilled Chicken Breasts

مواد لازم برای 8 نفر:

نصف فنجان روغن زیتون

یک چهارم فنجان آب لیمو

1 قاشق چای خوری نمک

1 قاشق چای خوری آویشن

1 قاشق چای خوری  مرزنجوش

نصف قاشق چای خوری فلفل

1 حبه سیر له شده

نصف فنجان موسیر ریز خرد شده

یک چهارم فنجان جعفری

500 تا 750 گرم سینه مرغ یا گوشت بره، قطعه قطعه شده

 

طرز تهیه:

  1. تمام مواد بجز گوشت را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
  2. گوشت را روی یک سطح تمیز قرار داده و مواد فوق را  روی گوشت  بریزید. مطمئن شوید که همه جای گوشت به مواد آغشته شده است.
  3. روی گوشت  سلفون بکشید و به مدت 24 الی 48 ساعت  داخل یخچا ل قرار دهید.
  4. گوشت را گریل کنید.
  5. این غذا به همراه سالاد سزار، غذایی است بسیار لذیذ.
موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.