رسپی مجارستانی موسسه بین المللی هوریزان
گولاش The Best Gulyás (Goulash)
مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری روغن
5 عدد پیاز متوسط خرد شده
دو و نیم قاشق چای خوری نمک
دو و نیم لیتر آب
3 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین
نصف قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق غذاخوری دانه زیره سیاه
یک و نیم کیلو گرم گوشت، خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
5 عدد هویج متوسط بصورت حلقه حلقه
2 عدد زردک، بصورت حلقه حلقه
2 عدد سیب زمینی بزرگ، بصورت مکعبی برش زده
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
مقداری ماکارونی شکل دار( به دلخواه)
طرز تهیه:
- روغن را داخل قابلمه بزرگی گرم کنید. پیاز را به همراه چند قاشق غذاخوری آب و مقداری نمک اضافه کرده و به مدت 20-15 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و پاپریکا، فلفل، دانه زیره سیاه را اضافه کنید و مقدار کمی آب بریزید تا از سوختن پاپریکا جلوگیری شود.
- گوشت و سیر را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید و بگذارید 10 دقیقه روی حرارت بماند . سپس حرارت را کم کرده کمی آب اضافه کنید بگذارید 15 دقیقه روی حرارت بماند تا گوشت تقریباً بپزد.
- سپس آب بیشتری بریزید و بگذارید گوشت کاملاً بپزد.
- پس از اینکه گوشت پخته شد، گوجه فرنگی، هویج، زردک و سیب زمینی را اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید تا مواد کمی ترد شوند و سوپ را تست کنید. اگر لازم شد نمک و فلفل بیشتری بریزید.
- اگر از ماکارونی شکل دار استفاده می کنید، قبل از سرو، به سوپ اضافه کنید.