چاپ خبر
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳
خوراک گوشت مالزیاییMalaysian Beef Rendang ترجمه شده توسط موسسه هوریزان

Malaysian Beef Rendang

مواد لازم:

·         170 گرم موسیر

·         3 حبه سیر

·         15عدد فلفل قرمز چیلی

·         5 اسلایس زنجبیل تازه

·         5  ساقه علف لیمو خرد شده

·         2 قاشق چای خوری دانه گشنیز

·         2 قاشق چای خوری رازیانه

·         2 قاشق چای خوری دانه زیره سبز

·         مقداری جوز هندی آسیاب شده

·         1 قاشق غذاخوری روغن مایع

·         یک کیلو و 250 گرم گوشت خورشتی

·         1 و نیم قاشق غذاخوری شکر سفید

·         2 فنجان نارگیل رنده شده

·         5 عدد میخک

·         1 عدد چوب دارچین

·         1 و 3/2 فنجان شیر نارگیل

·         8/7 فنجان آب

·         نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

1.شیر نارگیل را گرم کرده، مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود. آن را کنار گذاشته تا خنک شود.

2. موسیر، سیر، چیلی، زنجبیل و علف لیمو را داخل مخلوط کن ریخته، مخلوط کنید.

3. دانه گشنیز، رازیانه، زیره و جوز هندی را آسیاب کنید.

4. مخلوطی که در مرحله 2 آماده کرده اید، داخل کمی روغن چند دقیقه تفت دهید. پودر گشنیز، رازیانه، زیره و جوز هندی را اضافه کنید و 4-3 دقیقه بگذارید بپزد. مرتب هم بزنید. گوشت را اضافه کنید و بگذارید 4-3 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

5. شکر، نارگیل، میخک، چوب دارچین، شیر نارگیل و آب را اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید بیشتر آب تبخیر شود و گوشت بپزد. نمک و فلفل بزنید.

انتهای پیام/.