آشپزی سرآشپزی ملل , آموزش آشپزی ملل , دوره آموزش آشپزی ملل , آشنایی با آشپزخانه ملل  
آشپزی ملل , آموزش آشپزی ملل , آموزش شف ملل , آموزش سرآشپزی ملل حرفه ای آشپزی 5 قاره 
شف شو با دوره مستر شف در شف آکادمی هوریزان 
کد دوره 002
 
 

جایگاه شغلی: اشتغال در سمت آشپز  و سرآشپز در رستوران ها و هتل های 3 ستاره تاپ به بالا , در صورت كسب تجربه وتبحر لازم انجام وظیفه به عنوان سرآشپزحتی در خارج از کشور و ارتقاء درجات و مدارج شغلی , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی در خارج و داخل كشور .اين دوره هم اکنون با توجه به تعداد زیاد علاقه مندان به صورت دوره ای  برگزار مي گردد.

هدف دوره :  عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی , ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه , آشنایی  هر چه بیشتر با رسپی های جدید بین المللی و رسپی های ملل مختلف از 5 قاره به صورت تکمیلی از انواع متنوع و گوناگون غذاهای ملل و آشپزی و آشپزخانه ملل .

 محتوای دوره : در این دوره انواع دیگری از پیش غذاها , سوپها , سالادها , اردورها و پیش غذاهای گرم , بنیه , خمیر و پاستاهای متنوع , غذاهای مختلف با گوشت سفید , غذاهای متنوع با گوشت قرمز , انواع گراتن و سوفله ها , دسر , غذاهای سنتی و ملی ایرانی و غذاهای فست فود جزو این دوره نبوده و در دوره مستقل تعریف شده اند, غذاهای رژیمی با منشا گیاهی و دروس تئوري  کلیات آشپزی , غذا شناسی تخصصی و اصول علمی تغذیه , ایمنی و اطفاء حریق , بهداشـــــــت ( فردی , محیط و ابزار , مواد غذایی و انفرادی ) , مدیریت پرسنلی و سازماندهی نیروی انسانی و جایگاه مشاغل در آشپز خانه های  صنعتی و قانون کار آموزش داده مي شود. لیست  رسپی های آموزشی جهت روئیت و اطلاع بیشتر در محل انیستیتو موجود می باشد.

  منو دوره آموزش آشپزی ملل شامل دوازده جلسه طبق جلسه های ذیل می باشد.

    آموزش آشپزی ملل , جلسه اول : آشپزی عربی

    آموزش آشپزی ملل , جلسه دوم : آشپزی ترکیه

    آموزش آشپزی ملل , جلسه سوم : آشپزی مدیترانه ای

    آموزش آشپزی ملل , جلسه چهارم : آشپزی فرانسوی

    آموزش آشپزی ملل , جلسه پنجم : آشپزی آسیای جنوب شرقی

    آموزش آشپزی ملل , جلسه ششم : آشپزی هندی

    آموزش آشپزی ملل , جلسه هفتم : آشپزی آفریقایی

    آموزش آشپزی ملل , جلسه هشتم : دسرهای فانتزی ملل

    آموزش آشپزی ملل , جلسه نهم : آشپزی ایتالیایی

    آموزش آشپزی ملل , جلسه دهم : خوراک های خمیری , پاستاها و لازانیا

    آموزش آشپزی ملل , جلسه یازدهم : صبحانه های ملل

 کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد

 تسهیلات : از متقاضیان دوره دعوت میشود یک جلسه به عنوان میهمان در کلاس شرکت وضمن مقایسه کیفیت کار و آموزش با دیگر مراکز با رضایت کامل ثبت نام نمایند .

توجه : با توجه به دستورالعمل جدید معاونت آموزش وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی دارا بودن گواهینامه آشپزی عمومی الزامی نمی باشد .

الزامات یا پیش نیازها : آشنایی نسبی با آشپزی  . علاقه به غذا وفرایند پخت و همچنین علاقه به مشاغل خدماتی وپذیرایی و دارا بودن سلیقه لازم و زیبا شناسی.

 توصیه ها :  دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی پوستی و مشکلات تنفسی بویایی و چشایی .  

در صورت طی دوره آشپزی عمومی بین المللی جهت ارتقاء  کیفیت کاری و شغلی گذراندن این دوره موکدا توصیه می گردد . در ضمن سعی در فراگیری و تسلط به زبان خارجی انگلیسی جهت دست یابی به علوم جدید تر و پژوهش جهت دستيابي به موقعيتهاي عالي شغلي در خارج و داخل كشور نیز توصیه می شود .

 برای کسب اطلاعات کامل و به روز شرایط و روش های بسیار متنوع , و طرح های به روز مهاجرتی ؛ تغییر قوانین و اطلاع از قوانین جاری و بهره مندی از مشاوره اولیه رایگان در زمینه مهاجرت با آشپزی , مهاجرت با نانوایی , مهاجرت با قصابی و بوچری , مهاجرت با قنادی , مهاجرت با هتلداری , مهاجرت با باریستا و کافی شاپ , مهاجرت با مستر شف و امتیاز مهارتی تا 2350 امتیاز مهارتی و دریافت گواهینامه های قابل ترجمه و تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه و شرکت در آزمون های گواهینامه بین المللی به صورت آزاد با بخش آموزش موسسه تماس حاصل فرمائید.

طول مدت دوره : حدود 3 ماه

نوع گواهی نامه های صادره : گواهی اول از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری و گواهی بین المللی دوم  قابل ترجمه و تائید از طرف موسسه بین المللی هوریزان دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صادر می گردد.

توجه 1 ) مدارك صادره به دلیل عضویت این موسسه در شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد   UN/APETIT  و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپـــــا  EURHODIP  و اتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان بین المللی WORLD CHEFS قابل ترجمه بوده و به تائيد وزارت دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مي رسد .

توجه 2)اين موسسه به دلیل تغییرات مکرر قوانین و مقررات کشوردر بخشهای مختلف هيچگونه تعهدي در قبال اشتغال به كار فراگيران يا كسب مجوزهاي كار و تاسيس مراكز شغلي يا كسب وام و اعتبارات از سازمانها , ارگانها, اتحاديه ها صنوف و بانكها ندارد . 

توجه 3 ) فراگيران علاقه مند به دريافت كد بين المللي از وزارت كار و امور اجتماعي  مي توانند با شركت در آزمون ادواري وزارت كار و سازمان فني حرفه اي راساً اقدام فرمايند .

ساعات و زمان برگزاری کلاسها : به دلیل استقبال علاقه مندان و فراگیران عزیز , دوره  آشپزي ملل حرفه ای نیزاز فروردین سال 1395 به صورت دوره ای و بدون تعطیلی برنامه ريزي و اجرا مي گردد . برنامه اجرایی  روزهای شنبه از ساعت 09:30 الی 12:30 در کارگاه آشپزی شف آکادمی , موسسه بین امللی هوریزان مي باشد.

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه  .

میزان شهریه دوره مواد و نظافت چی به عهده موسسه می باشد برای روئیت هزینه دوره اینجا را کلیک فرمایید.

توجه : هزینه های مربوط به کارورزی , مواد آزمون پایان دوره تماماً به عهده فراگیران می باشد.

* برگزاری هر دو دوره آشپزی عمومی حرفه ای و آشپزی تخصصی حرفه ای , آشپزی ملل حرفه ای و یا گزیده ای از غذا های ملل و ایرانی برای عزیزانی که مایل یه فراگیری منویی خاص برای داخل یاخارج از کشور می باشند امکان پذیر بوده و به صورت قرارداد آموزش خصوصی اجرا می گردد.

نحوه پرداخت50% شهريه در زمان ثبت نام 50% تسويه طي يك فقره چك به تاريخ یک ماه بعد از آغاز دوره  .

آش,آشپز,آشپزی,حرفه ای,سرآشپز,سرآشپز حرفه ای,آشپزی,آشپزی آموزش,آشپزی عمومی,آشپزی تخصصی,آشپزی سرآشپز,آشپزی ملل,آشپزی حرفه ای,آشپزی عملی,آشپزی بین المللی,آشپزی فنی حرفه ای,آشپزی هتل,آشپزی کترینگ,آشپزی رستوران,آشپزی تالار,آشپزی خانواده,آشپزی ایرانی,آشپزی محلی,آشپزی سنتی,آشپزی ملی,آشپزی ملل,آشپزی ایتالیایی,آشپزی چینی,آشپزی هندی,آشپزی اروپایی,آشپزی فرانسوی,آشپزی ترکیه,آشپزی یونانی,آشپزی عربی,آشپزی تایلندی,آشپزی مهاجرت,آشپزی کانادا,آشپزی کبک,آشپزی با گواهینامه بین المللی, آشپزی با گواهی نامه بین المللی با امتیاز مهاجرت,آشپزی در خانه,آشپزی کودک ,آشپزی سلامت,آشپزی بیمار,آشپزی رژیمی,آشپزی فرنگی,آشپزی ایرانی و فرنگی,آشپزی مجلات,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی عمومی,آموزش آشپزی تخصصی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش عملی آشپزی,آموزش آشپزی ملل,آموزش شف,آموزش سرآشپزی شف,آموزش آشپزی بین الملل,آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی,آموزش آشپزی عملی,آموزش عملی آشپزی,آموزش آشپزی فنی حرفه ای,آموزش آشپزی هتل,آموزش سرآشپزی هتل,آموزش سرآشپزی, رستوران,آموزش سرآشپزی کترینگ,آموزش آشپزی رستوران,آموزش آشپزی کترینگ,آموزش سرآشپزی تالار,آموزش آشپزی تالار,آموزش آشپزی خانواده,آموزش اشپزی ایرانی,آموزش آشپزی فرنگی,آموزش آشپزی محلی,آموزش آشپزی سنتی,آموزش آشپزی ملی,آموزش آشپزی ایتالیایی,آموزش آشپزی چینی,آموزش آشپزی آسیای جنوب شرقی,آموزش آشپزی هندی,آموزش آشپزی اروپای,آموزش آشپزی فرانسوی,آموزش آشپزی ترکیه,آموزش آشپزی یونانی,آموزش آشپزی عربی,آشپزی اسلامی,آموزش آشپزی اسلامی,آموزش غذا های کشور های اسلامی, آموزش آشپزی حلال اسلامی,آموزش آشپزی تایلندی,آموزش آشپزی برای مهاجرت,آموزش آشپزی برای کانادا,آموزش آشپزی برای کبک,آموزش آشپزی تلویزیون,آموزش آشپزی صدا و سیما,آموزش آشپزی در مجلات تخصصی,سرآشپزی حرفه ای,سرآشپزی بین المللی,سرآشپزی هتل,سرآشپزی کترینگ,سرآشپزی رستوران,سرآشپزی تالار,سرآشپزی ایرانی,سرآشپزی ملل,سرآشپزی ایتالیایی,آشپزی درمانی,درمان افسردگی با آموزش آشپزی,درمان نواقص حرکتی با آموزش آشپزی,روان درمانی با آموزش آشپزی,سرآشپز بیمارستان,آشپزی غذا های ملل,آشپزی غذا های دریایی,آشپزی غذا های ملی,آشپزی غذا های سنتی,آشپزی خارج از کشور,آموزش آشپزی خارج از کشور,آموزش اشپزی در کردن بلو,آموزش آشپزی در مالزی,آموزش آشپزی کشتی,آموزش آشپزی در ترکیه,آموزش آشپزی در ارمنستان,آموزش آشپزی در دبی,آموزش آشپزی برای مهاجرت به کانادا,آموزش آشپزی برای مهاجرت به نیوزیلند, آموزش آشپزی برای مهاجرت استرالیا,سسیر,آموزش سسیر,آموزش سس ها,آموزش کباب ها,اموزش استیک ها,آموزش رست ها,آموزش بیف ها,آموزش چلوها و پلوها,آموزش خورش ها,آموزش غذاهای آبزیان,آموزش غذاهای ماکیان,غذاهای دریایی,غذاهای رژیمی,رژیم درمانی,غذاهای بیماران قلبی,غذاهای بیماران دیابتی,غذاهای بیماران قندی,غذا های کودک,غذاهای سالم,غذاهای گیاهی,غذاهای ماکیان,غذا های گوشتی,غذا در سفر و مسافرت,آموزش دسر, آموزش ژله های تزئینی