آموزش قصابی , مدیریت قصابی حرفه ای , فرایند قصابی در آشپزخانه هتل , قصابی در آشپزخانه رستوران و قصابی در کترینگ
ادویه شناسی ؛ ادویه های ترکیبی و مرینیت ها ؛ ترکیبات روغن های آرومات ؛ سس های پایه و چاشنی ها
خدمات مشاوره و راه اندازی قصابی ها و سوپر پروتوئینی ها
جایگاه شغلی : فعالیت فراگیران در بخش قصابی در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی , قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر , تولید و عرضه کنندگان فراورده های گوشتی و پروتوئینی , فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها , پرسنل بخش قصابی هتلها و پرسنل قصابی کترینگ ها.
هدف دوره : آموزش فراگیران و آشنایی آنان با انواع گوشتها , خواص , تخته کاری و انواع برش گوشت ها , بسته بندی , آماده سازی و مزه دار نمودن مواد اولیه ...
محتوای دوره :
1- آشنایی با تجهیزات قصابی و لوازم انفرادی قصابی وتجهیزات قصابی صنعتی .
2-شناخت انواع گوشت و قسمتهای لاشه در قصابی.
3-آشنایی با خواص , مشخصات و خصوصیات انواع گوشت و مواد اولیه پروتوئینی در قصابی.
4-شناخت و کاربرد بخش های مختلف انواع گوشتهای قرمز ؛ سفید و آبزیان در قصابی.
5-شناخت کیفیت پخت و بهره وری بهینه از انواع مواد گوشتی در قصابی.
6-قطعه بندی و برش هادر قصابی.
7-شرایط پخت و نگهداری.
8- آماده سازی آشنایی با ادویه های مخصوص و مرینت کردن انواع گوشت های سفید و قرمز و نیز انواع آبزیان.
9- ادویه های خاص و ادویه های ترکیبی خورش ها و خوراک ها.
10- ترکیبات روغن های آرومات و سس های پایه و چاشنی ها.
11- کلیات ادویه شناس.
12-بهداشت مواد اولیه , محیط و فردی در قصابی.
13- طرز طهیه انواع سوسیس ؛ کالباس های پروتوئینی و همبرگر.
کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد.
طول مدت دوره : 60 ساعت آموزشی در 14 جلسه شامل دروس تئوری و کار به صورت عملی در کارگاه می باشد.
توجه 1: هزینه مواد آموزشی فراگیران دوره و استاد به عهده موسسه می باشد لیکن فراگیران عزیز در صورت تمایل به تمرین بیشتر و بهتر می توانند مواد اعلامی هر جلسه را با خود آورده پس از کار و آماده ساز با خود به منزل بازگردانند.
توجه 2: انجام فعالیت های محوله توسط استاد برای جلسه بعد توسط فراگیران الزامی و در آزمون پایانی دارای امتیاز با ضریب 2 می باشد.
توجه 3: هزینه مواد آزمون تماما به عهده فراگیران می باشد.
نوع گواهی نامه صادره : صدور دو گواهینامه از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با قابلیت ترجمه و تایید صادر می گردد. با توجه به درخواست کشور های خارجی به نیروهای متخصص در امور قصابی و فناوری مواد گوشتی و اعطای امتیاز مهاجرت و ویزای کار فراگیرانی که مایل به دریافت گواهی نامه بین المللی از موسسه بین المللی هوریزان با آرم شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و جهانگردی اروپــــا دارای امتیاز مهاجرت و درخواست ویزای کار می باشند می توانند با پرداخت هزینه مربوطه گواهی نامه بین المللی شف قصاب حرفه ای ؛ ادویه شناسی و شف سسیر را نیز دریافت نمایند.
ساعت برگزاری دوره : روز های شنبه یک روز در هفته از ساعت 13:00 لغایت 17:00 به مدت 14 هفته.
میزان شهریه دوره : برای اطلاع از هزینه دوره اینجا را کلیک فرمائید .
نحوه پرداخت : 50% در زمان ثبت نام بقیه طی 1 فقره چک به تاریخ یک ماه بعد از ثبت نام.