ردیف
|
عنـــــــــوان
|
هزینه دوره به ریال
|
جلسه |
حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز
|
نوع گواهی نامه
|
00
|
صدور کد ریجستری بین المللی برای هر یک از گواهینامه های دوره های آموزشی |
4.500.000 |
---- |
گواهینامه سازمان یا موسسه |
س - م |
00
|
صدور کد ریجستری بین المللی گواهینامه های دیگر موسسات همکار مورد تائید |
14.500.000 |
---- |
گواهینامه سازمان یا موسسه |
س - م |
00
|
صدور گواهی نامه بین المللی قابل ترجمه و تائید امورخارجه برای هر دوره آموزشی |
15.500.000 |
---- |
گواهینامه سازمان |
تیپ یک |
00
|
هزینه صدور گواهینامه بین المللی رشته های صنایع غذایی با لوگو world chefs. |
19.500.000 |
---- |
گواهینامه سازمان |
تیپ دو |
00
|
هزینه صدور گواهی نامه بین المللی سرآشپزی ها و شف قناد با لوگو world chefs
|
23.500.000 |
---- |
ویژه شف آشپز و شف قناد |
تیپ سه |
00
|
هزینه تمدید سالیانه گواهی نامه بین المللی سرآشپزی با لوگو world chefs
|
50% هزینه روز
|
---- |
تمدید سالیانه تا 5 سال |
Horizon chef |
00
|
فرایند دریافت هر ستاره سرآشپزی و مستر شف برای تکمیل فرم کلیک کنید. |
78.500.000 |
---- |
هزینه هر مرحله از چهار مرحله |
|
00
|
صدور ریز نمرات هر دوره هر گواهینامه به زبان فارسی جهت ارائه به سفارت
|
14.500.000
|
---- |
برای هر یک از گواهینامه ها
|
-------
|
01-A
|
* آشپزی سنتی و اصیل ایرانی شنبه ها |
62.000.000 |
12 |
سیکل ابتدایی |
موسسه
|
01- B
|
* آشپزی عمومی حرفه ای یکشنبه ها |
85.500.000 |
13 |
سیکل ابتدایی |
سازمان
|
01-C
|
* آشپزی عمومی حرفه ای جمعـــه ها |
85.500.000 |
13 |
سیکل ابتدایی |
سازمان |
A-02
|
آشپزی ملل یک ( تلفیق عمومی مـلل ) پیش نیاز دو دو شنبه ها بعد از ظهر
|
95.000.000
|
11 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
B-02
|
آشپزی ملل دو ( چین و آسیای جنوب شرقی ) پیش نیاز سه یکشنبه ها صبح |
95.500.000 |
11 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه |
C-02
|
آشپزی ملل سه ( اروپـــــــــــا ) دوشنبه ها صبح |
95.500.000 |
11 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه |
A-03
|
* آشپزی تخصصی حرفه ای گروه یک 08:00 تا 11:30 |
95.500.000
|
10 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
04 |
* اینترنشنال مستر شف |
****** |
|
دیپلم متوسطه * |
موسسه |
05
|
* رویال شف
|
780.000.000
|
140 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
06 |
* مستر شف کنتینانتال ( مدرسی - 485/000/000 ) |
685.000.000 |
129 |
دیپلم متوسطه *
|
موسسه
|
07
|
* گلدن شف کنتینانتال
|
595.000.000
|
98 |
دیپلم متوسطه *
|
موسسه
|
08 |
* شف کنتینانتال , سرآشپزی کنتینانتال
|
460.000.000 |
83 |
دیپلم متوسطه *
|
موسسه
|
09
|
* شف اورینتـال , سرآشپزی اورینتال
|
369.000.000
|
70 |
دیپلم متوسطه *
|
موسسه
|
10 |
* شف کلاسیک , کلاسیک شف |
325.000.000
|
49 |
****** |
موسسه
|
11 |
* شف نان فانتزی و نان های حجیم |
95.000.000 |
12 |
دیپلم متوسطه *
|
موسسه
|
12
|
* شف قناد , شیرینی , کیک و شکلات. دوره سرقناد
|
221.000.000
|
24 |
دیپلم متوسطه *
|
موسسه
|
13
|
* قنادی و شیرینی پزی عمومی حرفه ای
|
65.500.000
|
6 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
14
|
* قنادی و شیرینی پزی تخصصی حرفه ای
|
65.500.000
|
6 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
15
|
کیک ساز پیشرفته حرفه ای
|
48.000.000 |
6 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
16
|
کیک ساز تخصصی حرفه ای
|
48.000.000
|
6 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
17
|
کیک و دسرهای مدرن کافی شاپ
|
42.000.000
|
* |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
18
|
عروسک سازی در قنادی
|
41.000.000
|
* |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
19 |
* دسر بین الملل |
41.000.000
|
4 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
20 |
دوره شکلات ساز حرفه ای (تولید و تزئینات) |
41.000.000
|
4 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
21 |
* قنادی و شیرینی پزی ( خشک کاری و ترکاری) |
44.500.000
|
|
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
22 |
* قنادی و شیرینی پزی ( فرکاری ) |
44.500.000
|
|
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
23
|
* فست فود حرفه ای جمعه ها
|
59.800.000
|
8 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
24
|
* فست فود حرفه ای یکشنبه ها
|
59.800.000
|
8 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
25 |
* نان های حجیم و فانتزی حرفه ای |
49.500.000
|
6 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
26 |
* نان های حجیم و فانتزی پیشرفته |
49.500.000
|
6 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
27 |
* نان های فانتزی تخصصی در کارگاه صنعتی
|
90.500.000
|
6 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
28 |
میوه آرایی و حکاکی روی میوه
|
35.500.000 |
4 |
سیکل ابتدایی |
موسسه |
29 |
* قصابی حرفه ای , بوچرشف , قطعه بندی ؛ سرتینگ و تخته کاری شنبه ها |
85.500.000
|
14 |
سیکل متوسطه
|
سازمان
|
30 |
|
45.500.000
|
7 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
31 |
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی haccp |
22.500.000
|
5 |
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
32 |
شف سالسوس دوره حرفه ای پیشرفته تولید سوسیس , کالباس , ژامبون , بیکن و ... |
38.500.000 |
6/12 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان |
33 |
شف سالسوس دوره تخصصی حرفه ای سوسیس , کالباس , بیکن , ژامبون و ... |
48.500.000 |
6/12 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان |
34
|
کافی شاپ و باریستا حرفه ای- متصدی نوشیدنی های سرد و گرم در هتل 15 ساعت خصوصی |
45.500.000
|
3 |
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
35
|
مدیریت کافی شاپ و باریستا یا مدیریت نوشیدنی ها در هتل 25 ساعت خصوصی |
54.500.000
|
5 |
دیپلم متوسطه
|
موسسه
|
36
|
مدیریت عمومی هتلداری (دو جلسه صبح و بعد از ظهر مجموعاٌ 32 جلسه در 16 هفته) |
35.500.000
|
16 |
دیپلم متوسطه
|
موسسه
|
37
|
مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری ( دارای آزمون جامع )
|
22.000.000 |
16 |
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
38
|
مدیریت رستوران حرفه ای
|
165.000.000
|
46 |
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
39
|
مدیریت رستوران عمومی
|
40.500.000
|
|
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
40
|
انبارداری در هتل
|
17.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
41
|
حسابداری و صندوق داری هتل
|
23.500.000
|
|
*دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
42
|
رزرواسیون هتل
|
18.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
43
|
لباس شویی و خدمات لاندری در هتل
|
18.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
44
|
مدیریت پذیرش میهمان در هتل ؛ فرانت آفیس
|
18.500.000
|
|
*دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
45
|
مسئول عملیات خانه داری هتل
|
18.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
46
|
خانه داری و اتاقداری هتل |
18.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
47
|
مدیریت منابع انسانی در هتل
|
14.500.000 |
|
*دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
48
|
قوانین ؛ مقررات و ضوابط هتلداری و گردشگری
|
13.500.000 |
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
49
|
فروش و بازاریابی در هتل
|
18.500.000 |
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
50
|
راهنمایی ؛ چمدان بری و امور متفرقه میهمان در هتل ؛ کانسیج یا خدمات میهمان
|
17.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
51
|
تاسیسات فنی و مهندسی در هتل
|
22.500.000
|
|
*دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
52
|
بهداشت و سلامت مواد غذایی در هتل
|
18.500.000 |
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
53
|
ایمنی و بهداشت در هتل |
18.500.000 |
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
54
|
مدیریت خدمات پذیرایی و تشریفات
|
22.500.000
|
|
سیکل متوسطه
|
سازمان
|
55
|
مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل
|
22.500.000
|
|
کارشناسی
|
سازمان
|
56
|
مدیریت تشریفات و مراسم در هتل
|
22.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
57
|
دوره آموزش نیروهای خدمات اداری ( آبدارچیان ) 4 ساعت
|
14.500.000
|
|
سیکل ابتدایی
|
موسسه
|
58
|
دوره آموزش نیروهای خدمات اداری ( آبدارچیان ) 6 جلسه
|
22.800.000
|
|
سیکل ابتدایی
|
سازمان
|
59
|
دوره آموزش آئین تشریفات دیپلماتیک مقدماتی
|
29.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
موسسه
|
60
|
دوره آموزش آئین تشریفات دیپلماتیک متوسطه
|
29.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
موسسه
|
61
|
دوره آموزش آئین تشریفات دیپلماتیک پیشرفته
|
29.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
موسسه
|
62
|
رانندگان وسایل نقلیه گردشگری؛ آموزش تشریفات رانندگان و نیرو های یگان ترابری
|
22.500.000
|
|
سیکل
|
موسسه
|
63
|
دوره آموزش روابط عمومی در هتل ها و سازمان ها
|
22.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
موسسه
|
64
|
هزینه کارورزی در کافی شاپ هر ساعت , حداقل 50 ساعت
|
3.300.000
|
|
دارای گواهینامه موسسه
|
موسسه
|
65
|
کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل
|
30.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
66
|
مسئول آشپزخانه هتل و کترینگ
|
32.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
سازمان
|
67
|
اصول حفاظت و نگهبانی نیروهای بخش حراست فیزیکی و انتظامات سازمانی و هتل
|
22.500.000
|
|
سیکل
|
سازمان
|
68
|
راهنمایان تخصصی گردشگری غذا و خوراک Food Tour Guide
|
25.500.000
|
|
لیسانس *
|
موسسه
|
69
|
راهنمایان فرهنگی ( داخلی )
|
25.000.000
|
|
لیسانس *
|
سازمان
|
70 |
راهنمایان فرهنگی ( بین المللی )
|
25.000.000
|
|
لیسانس *
|
سازمان
|
71
|
راهنمایان بوم گردشگری ( داخلی )
|
28.000.000
|
|
لیسانس *
|
سازمان
|
72
|
راهنمایان بوم گردشگری ( بین المللی )
|
28.000.000
|
|
لیسانس *
|
سازمان
|
73
|
راهنمایان طبیعت گردی
|
28.000.000
|
|
لیسانس *
|
سازمان
|
74
|
مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب
|
22.000.000
|
|
کارشناسی
|
سازمان
|
75
|
رشته های دانشگاهی مرتبط گردشگری برای دوره های راهنمایان و مدیریت فنی
|
10% قیمت
|
|
مصوب سازمان
|
سازمان
|
76
|
صدور بلیت هواپیما مقدماتی
|
4.500.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
هواپیمایی کشوری
|
77
|
صدور بلیت هواپیما پیشرفته
|
5.000.000
|
|
دیپلم متوسطه
|
هواپیمایی کشوری
|
78
|
هزینه کارورزی در هتل از طرف موسسه
|
16.500.000
|
|
برای دوره مدیریت هتلداری
|
79
|
هزینه کارورزی دفتر خدمات گردشگری از طرف موسسه
|
16.500.000
|
|
برای دوره مدیریت فنی بند ب
|
80
|
هزینه کارورزی در رستوران و کترینگ از طرف موسسه
|
16.500.000
|
|
برای دوره آشپزی تخصصی
|
81
|
هزینه کارورزی در قنادی و شیرینی سرا از طرف موسسه
|
16.500.000
|
|
برای دوره قنـادی و شیرینی پزی
|
82
|
هزینه پیشبند , کلاه کار , یونیفرم , شابلون و فایل جزوات
|
4.950.000
|
|
آشپزی , قنادی , فست فود , کافی شاپ , قصابی
|
83
|
هزینه سفرهای آموزشی , کتاب ها و منابع آموزشی
|
به عهده فراگیران
|
|
دوره راهنمایان ومدیریت فنی
|
84
|
هزینه کلاس های تک جلسه اینجا را کلیک فرمائید.
|
|
|
|
|